loading...
یک طرفه | پورتال تفریحی و سرگرمی
قاسم پناهی بازدید : 17 دوشنبه 19 اسفند 1392 نظرات (0)

 

این روزها برخی خانم‌ها به تقلید از ستارگان سینما مایلند با استفاده مداوم از مژه‌های مصنوعی زیبایی چشمان خود را دوچندان کنند، اما این کار خطرهای خاص خود را دارد.

متاسفانه بیشتر زنانی که از مژه‌های مصنوعی استفاده می‌کنند، توصیه متخصصان را مبنی بر اینکه این مژه‌ها می‌توانند محلی مناسب برای تجمع جرم و باکتری باشند، جدی نمی‌گیرند، در حالی که تحقیقات نشان داده‌ است استفاده از مژه مصنوعی، فرد را مستعد ابتلا به عفونت‌های چشمی و حساسیت می‌کند و باعث بروز علایمی ناخوشایند از قبیل ترشحات چشمی، سوزش، خارش، تورم و ناراحتی شدید چشمی و حتی ریزش مژه می‌شود که مطمئنا هیچ خانمی دوست ندارد دچار چنین مشکلاتی شود.

چسباندن نادرست مژه می تواند باعث آسیب مژه های طبیعی شود.
فشار زیاد ناشی از مژه های مصنوعی می تواند منجر به آسیب فولیکول های مو شده و به طور موقت یا دائم رشد مژه قطع شود.

مژه مصنوعی یا مواد دیگری که به مژه ها می چسبند، می توانند واکنش های شدید روی پوست و چشم ایجاد کنند.

حتی کمی آزردگی چشم می تواند منجر به آسیب چشم شده و حتی گاهی بینایی را از بین ببرد.

برخی اوقات چسب مورد استفاده نیز می تواند باعث واکنش حساسیتی شده، پلک متورم و چشم ها قرمز شوند.

بنابراین پیش از استفاده، از نوع چسب مناسب اطمینان حاصل کنید و آن را روی پوست خودتان امتحان نمایید.

التهاب پوست پلک
دکتر امیرهوشنگ احسانی، متخصص پوست و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید: «چسب مژه مصنوعی می‌تواند باعث التهاب پوست پلک و زمینه‌ساز اگزما و حساسیت شود، البته ممکن است این عوارض در اولین نوبت بروز نکنند، ولی فرد بعد از چند بار استفاده از مژه مصنوعی معمولا دچار مشکل می‌شود».

مژه مصنوعی, آسیب مژه ها, مژه های طبیعی

واکنش حساسیتی به چسب مژه
چسب مژه مصنوعی حاوی ماده سرطان‌زای فرمالدیید است.

محققان ژاپنی با بررسی پرونده صد زن، استفاده از مژه‌های مصنوعی را شایع‌ترین علت مشکلات چشمی و پلک اعلام کرده‌اند.

مژه‌های مصنوعی حاوی فلزات سمی و مواد نگهدارنده شیمیایی هستند که خود دلیلی محکم برای خط کشیدن دور استفاده از آنها است.

توصیه می‌کنیم اگر به لاتکس حساسیت دارید، اول مطمئن شوید چسب مژه مورد استفاده‌ حاوی این ماده حساسیت‌زا نیست، البته این تقریبا غیرممکن است، زیرا این چسب‌ها بدون وجود لاتکس نمی‌توانند مژه را روی پلک نگه دارند.

اگر نگرانید که آیا شما هم به مواد موجود در چسب مژه حساسیت دارید یا نه، باید به کلینیک‌های آلرژی مراجعه کنید تا آنجا تست‌های تشخیصی برایتان انجام شود.»

 

ریزش مژه‌ها
دکتر احسانی، یکی از علت های احتمالی ریزش مژه را فشار ناشی از نصب مژه مصنوعی می‌داند. محققان دانشگاه چشم‌پزشکی بریتانیا هم هشدار داده‌اند که در صورت آسیب فشاری به پیاز مژه، ممکن‌است فرد مژه‌های خود را برای همیشه از دست بدهد.

دکتر احسانی توصیه می‌کند: «هرگز برای زیبایی مژه‌های خود دنبال روش‌های خطرناک نروید و فقط از ریمل که به مراتب ارزان‌تر، ساده‌تر و در عین حال موثر است، استفاده کنید.

البته ریمل‌های نامرغوب هم به دلیل داشتن مواد تقلبی یا تاریخ‌گذشته می‌توانند باعث بروز حساسیت و عفونت در خانم‌ها شوند».

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، به این سوال که علت ریزش مژه‌ها در اثر استفاده از مژه مصنوعی، از ریشه خارج شدن آن است یا نه، اینطور پاسخ می‌دهد: «با استفاده از مژه مصنوعی، مژه‌ها از تنه قطع می‌شوند، نه از ریشه، ولی چون رشد مژه‌ها نسبت به سایر موهای بدن به مراتب کندتر است، مژه‌ها طی 3 تا 6 ماه آینده دوباره رشد خواهند کرد.

در مدت رویش مجدد مژه‌ها اصلا نباید از مژه مصنوعی استفاده کرد و باید مصرف مواد آرایشی را کاهش داد».

بسیاری از خانم‌ها فکر می‌کنند کاشت مژه، روش موثری است و برای این کار که هزینه زیادی هم دارد، به آرایشگاه‌ها مراجعه می‌کنند، اما دکتر احسانی می‌گوید: «آرایشگاه هرگز برای شما مژه نمی‌کارد، ‌فقط مژه مصنوعی را با چسبی مقاوم‌تر نصب می‌کند.

این روش هم همان‌ خطرهای استفاده از مژه مصنوعی را دارد و همچنین به دلیل تعداد بالای تک‌مژه‌ها و استحکام بیشتر چسب، فشار بیشتری وارد می‌کند.

کاشت مژه روشی بسیار دشوار است و فقط به‌وسیله متخصص پوست و برای افرادی که دچار سانحه و سوختگی شده‌اند، انجام می‌شود.»

خطر آلودگی
مژه های مصنوعی بسیار در معرض آلودگی بوده و میکروب ها را به خود جذب می کنند. این ذرات مضر باعث آزردگی پلک و چشم می شوند.

مژه های طبیعی، چشم را از گردوخاک، مواد خارجی وعرق محافظت می کنند، در حالیکه مژه های مصنوعی آلوده می توانند به آزردگی و عفونت چشم منجر شوند.

بهتر است با فردی که اطلاعات کافی در زمینه انتخاب محصولات با کیفیت دارد مشورت کنید تا استانداردهای آن را به شما معرفی کند.

شاید خطرناک ترین عوارض جانبی مژه های مصنوعی، آلودگی آن باشد که می تواند منجر به عفونت و از دست دادن بینایی شود.
منبع:جام جم /پرشین وی

 

">مشکلات خواب,خستگی بعد از خواب,خواب عمیق

مشکلات بی خوابی: همسرم خرو پف می‌کند
بیشتر از 50 درصد انسان‌های بالغ خروپف می‌کنند و خروپف کردن یکی از علل بسیار شایع ایجاد مشکلات خواب در افراد است. خرخر کردن به خاطر باریک شدن راه هوایی دستگاه تنفسی انجام می‌شود که جریان هوا را محدود می‌کند و سرعت جریان‌هوای عبوری از بینی را سریع می‌کند. این سرعت بیشتر باعث لرزش در پشت گلو و دهان می‌شود و صدایی که ما به خرخر می‌شناسیم را ایجاد می‌کند.

خروپف و خرخر یک مشکل جدی خواب است که می‌تواند سلامت کسی که خرخر می‌کند را تحت تاثیر قرار دهد. اما خرخر به همان اندازه می‌تواند روی سلامت خواب همسر خرخر کننده هم تاثیر بگذارد. یک تحقیق نشان داده همسر کسانی که خرخر می‌کنند به طور متوسط در هر شب یک ساعت از خواب‌شان را از دست می‌دهند. این استراتژی‌ها می‌تواند شرایط خواب کسانی که خرخر می‌کنند را بهبود ببخشد.

راه‌حل‌های دکتر اوز:
• مبارزه با احتقان: راه‌حل‌های زیادی هست که می‌تواند به کاهش احتقان کمک کند. برای مثال اسپری‌ها یا نوارهای بینی و بعضی از داروها يا بخار حمام قبل از خواب هم می‌تواند به تمیز کردن بینی و باز کردن مجاری آن کمک کند. شستن بینی با سرم شست‌وشو هم می‌تواند در باز کردن مجاری آن موثر باشد و مشکلات بی خوابی شما را به حداقل برساند.

• بالا بردن سر: بالا نگه‌داشتن سر و گردن کسی که خرخر می‌کند می‌تواند به بازنگه‌داشتن راه‌های هوایی کمک کند. می‌توانید از یک بالش بلندتر یا بالش‌های مخصوصی که برای خرخر در بازار وجود دارند و سر را به عقب و راه‌های هوایی را باز نگه می‌دارند استفاده کنید.

• صدا را بپوشانید: بعضی وقت‌ها نمی‌توان خرخر را خاموش کرد. در این موارد و مخصوصا مواردی که صدا زیاد نیست، همسران می‌توانند با استفاده از وسایل متفاوتی صدا را نشنوند. گوشی‌های مخصوص این کار را می‌توانید در بازار پیدا کنید.

• وزن خود را کاهش دهید: هرقدر وزنی که از دست می‌دهید کم باشد، باز هم می‌تواند به مراتب روی خرخر تاثیر بگذارد. از دست دادن 15درصد از از وزن‌تان می‌تواند شدت خرخر را به نصف برساند و مشکلات بی خوابی شما را بر طرف نماید.

منبع:مجله سیب سبز

 

برچسب ها مژه مصنوعی نگذارید مجموعه: لوازم آرایشی اخبار،سرگرمی , آشپزی , مد , روانشناسی , اینترنت مژه مصنوعی , آسیب مژه ها , مژه های طبیعی این روزها برخی خانم‌ها به تقلید از ستارگان سینما مایلند با استفاده مداوم از مژه‌های مصنوعی زیبایی چشمان خود را دوچندان کنند، اما این کار خطرهای خاص خود را دارد. متاسفانه بیشتر زنانی که از مژه‌های مصنوعی استفاده می‌کنند، توصیه متخصصان را مبنی بر اینکه این مژه‌ها می‌توانند محلی مناسب برای تجمع جرم و باکتری باشند، جدی نمی‌گیرند، در حالی که تحقیقات نشان داده‌ است استفاده از مژه مصنوعی، فرد را مستعد ابتلا به عفونت‌های چشمی و حساسیت می‌کند و باعث بروز علایمی ناخوشایند از قبیل ترشحات چشمی، سوزش، خارش، تورم و ناراحتی شدید چشمی و حتی ریزش مژه می‌شود که مطمئنا هیچ خانمی دوست ندارد دچار چنین مشکلاتی شود. چسباندن نادرست مژه می تواند باعث آسیب مژه های طبیعی شود. فشار زیاد ناشی از مژه های مصنوعی می تواند منجر به آسیب فولیکول های مو شده و به طور موقت یا دائم رشد مژه قطع شود. مژه مصنوعی یا مواد دیگری که به مژه ها می چسبند، می توانند واکنش های شدید روی پوست و چشم ایجاد کنند. حتی کمی آزردگی چشم می تواند منجر به آسیب چشم شده و حتی گاهی بینایی را از بین ببرد. برخی اوقات چسب مورد استفاده نیز می تواند باعث واکنش حساسیتی شده، پلک متورم و چشم ها قرمز شوند. بنابراین پیش از استفاده، از نوع چسب مناسب اطمینان حاصل کنید و آن را روی پوست خودتان امتحان نمایید. التهاب پوست پلک دکتر امیرهوشنگ احسانی، متخصص پوست و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید: «چسب مژه مصنوعی می‌تواند باعث التهاب پوست پلک و زمینه‌ساز اگزما و حساسیت شود، البته ممکن است این عوارض در اولین نوبت بروز نکنند، ولی فرد بعد از چند بار استفاده از مژه مصنوعی معمولا دچار مشکل می‌شود». مژه مصنوعی , مژه های طبیعی واکنش حساسیتی به چسب مژه چسب مژه مصنوعی حاوی ماده سرطان‌زای فرمالدیید است. محققان ژاپنی با بررسی پرونده صد زن، استفاده از مژه‌های مصنوعی را شایع‌ترین علت مشکلات چشمی و پلک اعلام کرده‌اند. مژه‌های مصنوعی حاوی فلزات سمی و مواد نگهدارنده شیمیایی هستند که خود دلیلی محکم برای خط کشیدن دور استفاده از آنها است. توصیه می‌کنیم اگر به لاتکس حساسیت دارید، اول مطمئن شوید چسب مژه مورد استفاده‌ حاوی این ماده حساسیت‌زا نیست، البته این تقریبا غیرممکن است، زیرا این چسب‌ها بدون وجود لاتکس نمی‌توانند مژه را روی پلک نگه دارند. اگر نگرانید که آیا شما هم به مواد موجود در چسب مژه حساسیت دارید یا نه، باید به کلینیک‌های آلر ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
    آرشیو
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 164
  • کل نظرات : 10
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 159
  • بازدید امروز : 79
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 80
  • بازدید ماه : 278
  • بازدید سال : 287
  • بازدید کلی : 1,470,117